T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / AVCILAR - Cihangir İlkokulu

ARTISTIC TOUCHES TO VALUES

ARTISTIC TOUCHES TO VALUES

7-11 yaş arası öğrenciler tarafından, öğretmenlerin rehberliğinde, öğrencilerin dezavantajları ve gelişim özellikleri dikkate alınarak.
Müfredat doğrultusunda proje, işbirlikçi, teknoloji tabanlı, tasarım tabanlı, oyun öğretimi ve bireyselleştirilmiş öğrenme pedagojilerini içermektedir.
Sevgi, saygı, çalışkanlık, temizlik, işbirliği ve güven gibi değerlerle farklı sanat teknikleriyle görsel çalışmalar yaparak. Değerler eğitimi vermek, olumlu algı, düşünme ve yaratıcı güçler geliştirmek, ilgi ve yetenekleri keşfetmek, görsel eserlere yönelik farkındalığı artırmak, iş ve el becerilerini geliştirmek, sanatsal araç ve teknikleri kullanmak, alışkanlıklar oluşturmak, işbirliği yapmak. ekip çalışması amaçlanmaktadır. Proje faaliyetlerimiz Ekim 2021'de başlayacak ve Nisan 2022'in sonunda tamamlanacaktır. Partnerlerimiz ile webinarlar, sosyal medya ve yüz yüze iletişim kurulacaktır. Etkinlikler proje planına göre düzenlenecek ve etkinlikler web 2.0 araçları ile sunulacaktır. Proje tabanlı, Teknoloji, tasarım tabanlı, işbirlikçi Öğrenme pedagojileri kullanılacaktır. Drama, şiir, resim, gösteri yöntemi, tümevarım yöntemi, işbirlikli öğrenme; Öğrenciler istasyon tekniği, beyin fırtınası, seyahat ve gözlem teknikleri ile etkinlikler yaparak kazanımlar elde edeceklerdir.

20-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.04.2022 - Güncelleme: 20.04.2022 12:33 - Görüntülenme: 155
  Beğen | 0  kişi beğendi