Cihangir İlkokulu

212 591 2093
Adres
CİHANGİR MAH. TALATPAŞA CAD. CİHANGİR İLKOKULU BLOK NO 49/1 İÇ KAPI NO 2 AVCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Evrensel değerleri benimsemiş,bilgili, becerikli ,iyi bir ahlâka sahip, mutlu öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Vatansever ve Milliyetçi, Demokrat,İnsan haklarına saygılı, Hoşgörülü, Çağdaş bilgilerle donatılmış, değişime açık, akılcı ve üretken bireyler yetiştiren; Bulunduğu çevrede saygın, başarılı bir eğitim merkezi olmak.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DERS BAŞLAMA : 08:00 DERS BİTİŞ : 18:00
Doğalgaz kalorifer
Ulaşım
Durak adı Cihangir/Üniversite Mahallesi olan metrobüs istasyonuna 3 dakika yürüyüş mesafesindedir.
Cihangir Mah.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde olup durak adı; Cihangir/Üniversite Mahallesi olan metrobüs istasyonuna 3 dakika yürüyüş mesafesindedir. Avcılar Hükümet Konağı´na 100 metre uzaklıktadır.